Najčešća pitanja

Ako vam je potrebna pomoć, ovdje možete potražiti odgovore na najčešće postavljena pitanja ili nam pišite na podrska.kupcima@mamut.me

Robu koju ste kupili preko sajta www.mamut.me ne možete mijenjati, vraćati ili potraživati sredstva u našim knjižarama.

Sva zamjena i povraćaji robe vrše sve preko kurirske službe.

Zahtjev za zamjenu ili povraćaj robe šaljete na podrska.kupcima@mamut.me.

Porudžbine koje su odmah dostupne se predaju kurirskoj službi u roku od 1-2 radna dana od prijema porudžbine.

Porudžbine koje se naprave u subotu biće na obradi u ponedeljak jer kurirska služba ne preuzima pakete nedeljom.

Rok isporuke je 1-2 radna dana od predaje paketa kurirskoj službi.

Isporuka se vrši svakim radnim danom u periodu od 8-16h. Za pojedine veće gradove, isporuka je moguća i subotom od 8-14h. Isporuka u manjim mjestima vrši se dva do tri puta sedmično.Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mjesta. Isporuka se ne vrši nedeljom.

Ukoliko niste na adresi i ovom periodu, preporučujemo da upišete drugu adresu isporuke. To može biti npr adresa na poslu ili adresa člana porodice koji će umjesto vas preuzeti pošiljku.

Svoju porudžbinu možete otkazati klikom na link u povrdi porudžbine "Poništite porudžbinu" ili slanjem emaila na podrska.kupcima@mamut.me

Sve detalje načinu kupovine možete pročitati "ovdje".

Ukoliko ste dobili artikal koji je oštećen ili na bilo koji način ne odgovara poručenom, zahtjev za reklamaciju šaljete na podrska.kupcima@mamut.me.

Sve o proceduri reklamacija možete pročitati na ovom linku ovdje.

Na našem sajtu možete platiti na sledeći način.

1. Karticom - nakon što odaberete ovu vrstu plaćanja bićete preusmjereni na portal banke gdje ćete izvršti plaćanje platnom karticom.

2. Uplatnicom - plaćanje na uplatnom mjestu (banka, pošta, elektronsko plaćanje). Nakon što se uplata registruje, izdaje se nalog za slanje paketa.

3. Pouzećem - plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa

4. Plaćanje za firme - nakon što primimo vašu porudžbinu i provjerimo stanje poručenih artikala, dobićete predračun na email na osnovu kog vršite plaćanje. Nakon registrovane uplate šaljemo paket na naznačenu adresu.

Za sve porudžbenice do 20 eura, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 2 eura. Za porudžbenice preko 20 eura, isporuka je besplatna. Isporuka na teritoriji Crne Gore je besplatna dok traje akcija besplatne isporuke za bilo koji iznos kupovine.

Ukoliko izaberete da porudžbinu preuzmete lično, bez troškova isporuke, u knjžari Mamut, Delta City, Podgorica. Kada pošiljka bude spremna za isporuku, poslaćemo vam e-mail i morate je preuzeti u roku od 7 dana.

Cijena slanja pošiljki u inostranstvo je 20 eura po porudžbini (do 10 knjiga). Ukoliko želite da poručite više od 10 knjiga molimo Vas da napravite više porudžbina.

Zahtjev za zamjenu šaljete na podrska.kupcima@mamut.me. Samo će troškovi transporta u oba smera biti naplaćeni.

Artikal se mijenja isključivo preko kurirske službe, robu ne možete mijenjati ili vraćati u našim maloprodajnim objektima.

Ukoliko niste na adresi, kuriri su u obavezi da vam dostave obavještenje (pismeno ili telefonom) o pokušaju uručenja.

Isporuka će biti pokušana još jednom a nakon 2 neuspešna pokušaja, pošiljka se vraća pošiljaocu.

Rok za vraćanje poručene robe je 7 dana. Zahtjev za povraćaj robe i sredstava šaljete na podrska.kupcima@mamut.me

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti ovdje.