Načini plaćanja

Na sajtu www.mamut.me možete plaćati:

  • Platnom karticom
  • Uplatnicom – fizička lica
  • Virmanom – pravna lica
  • Pouzećem

Plaćanje karticom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, plaćanje obavljate na sigurnim stranicama WSPay.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay i CKB banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Provjera podataka vrši se između kupca I WSPay/CKB banke.

U skladu s PCI DSS standardima WSPay štiti prenos Vaših podataka i Vašu privatnost sa TLS 1.2 kriptografskim protokolima.
Ukoliko koristite starije verzije preglednika molimo Vas da uključite mogućnost korišćenja TLS 1.2 protokola kako bi ste mogli koristiti WSPay.

Plaćanje uplatnicom

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta www.mamut.me“. U samom mejlu prikazana je uplatnica sa sumom i podacima o računu na koji treba da izvršite uplatu.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mjestu na kom inače plaćate svoje račune, u pošti, banci i sl. (u ovom slučaju popunite uplatnicu na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine).

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručeno Vam šaljemo po prijemu obavještenja o izvršenoj uplati.

Plaćanje virmanom

Ukoliko ste pravno lice i pri kupovini ste odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta mamut.me“. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, obračun poručene robe i iznos poštarine.

Potom će biti poslat i predračun na osnovu kog treba da izvršite uplatu.

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručeno Vam šaljemo po prijemu obavještenja o izvršenoj uplati.

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta mamut.me“. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, obračun poručene robe i poštarina.

Plaćanje ćete izvršiti pri preuzimanju porudžbine. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja platnim karticama će biti obavljena u eurima (EUR). Pri zaduživanju Vaše platne kartice, iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operateri platnih kartica. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost manje razlike u odnosu na originalnu cijenu navedenu na našem sajtu.